8 July 2019

showroom
edition

De 2e editie van The Fashion Gallery is een showroom editie waarbij het mogelijk is om bij (voor jou) nieuwe merken meteen een kleine eerste order te schrijven. Bij je ‘eigen’ merken kun je vast een sneak peek nemen in de collectie.

Kom langs en laat je inspireren door de ruim 25 boutique labels. Natuurlijk schenken we lekkere drankjes en kun je een hapje mee eten. Je kunt de hele dag mee eten, van ontbijt tot borrel. Deze dag is bedoeld voor fashion retailers en we werken uitsluitend op uitnodiging. Heb je interesse en nog geen uitnodiging ontvangen, vul dan even het contactformulier in.


Tussen 10:00 en 18:00 zijn alle fashion retailers van harte welkom om de key items van de deelnemende labels te komen ‘bewonderen’. Graag nodigen we onze gasten uit om een combinatie te maken met een ontbijt, lunch of borrel.


10:00 – 12.00 uur Retail Ontbijt
12:00 – 15.00 uur Walking Lunch
15.00 – 18.00 uur Retail Drinks & Bites


Pendeldienst | parkeren
Tussen 10:00 en 18:00 rijden er busjes tussen de RAI en Hotel De Goudfazant. Tip: Start bij Hotel De Goudfazant en laat je auto daar staan. Het parkeren bij Hotel De Goudfazant kost 1,15 euro / uur en er is voldoende parkeerplaats. Met de pendelbus ga je dan heen en weer naar de Modefabriek.

Explore. Create. Inspire

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.